Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Bývaj a podnikaj - dom + sklad +dielňa

Interné ID: 39 - D
Obec: Drienovec
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
135 000 €

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte miesto, kde sa dá bývať a zároveň realizovať svoje sny či rozbehnúť vlastné podnikanie? Predstavujeme vám jedinečnú nehnuteľnosť, ktorá ponúka všetko pod jednou strechou.Tento priestranný rodinný dom sa pýši veľkorysými priestormi, ktoré si môžete prispôsobiť presne podľa svojich predstáv. Či už túžite po ateliéri, dielni alebo kancelárii, všetko je možné.

Rodinný dom z našej najnovšej ponuky ponúka možnosť flexibilnej kombinácii bývania a  podnikateľského zázemia. Okrem  obytnej časti obsahuje dom aj komerčný priestor so samostatným vstupom, ktorý je vhodný na realizáciu plánov. 

Dom s úžitkovou plochou 130,55 m2 a ďalšími skladovými priestormi (25 m2, 13,80 m2, 38 m2 a 21 m2) stojí na pozemku s rozlohou 805 m2 ,zastavaná plocha 293 m2, v obci Drienovec 35km od Košíc.
Ide o samostatne stojacu jednopodlažnú stavbu s kompletným napojením na všetky inžinierske siete (kanalizácia, voda, elektrina, plyn), s vyvýšeným vstupom do domu. Bonusom je vlastná studňa (priemer 1000 mm, hĺbka 12 m) , letná kuchyňa a zastrešená terasa. Obytná časť pozostáva z verandy a vstupom do prvej izby, priestrannej obývacej miestnosti s novou kachľovou pecou, s otvoreným vstupom do kuchyne, spálne komory, kúpeľne s wc.  

Rodinný dom, ktorý bol pôvodne ako gazdovský dom a bol daný do užívania v roku 1940  - 107m2. Následné v roku 1970 bola realizovaná prístavba 23m2 a napojenie na kanalizáciu. V roku 2018 dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou –  nové elektrické rozvody,  vodovodné a plynové potrubie, radiátory, plynový kotol "Protherm" slúžiaci aj na ohrev teplej vody. Nové plastové okná s vnútornými žalúziami, kompletné vonkajšie aj vnútorné potery a maľby. Nová rekonštrukcia kúpeľne. Veranda, malá chodba kuchyňa, má novú podlahu, kuchynskú linku, plynový sporák a novú pec využívanú na prípravu jedál. V izbách bola ponechaná pôvodná palubová podlaha, ktorá prešla obnovou. Dvere v interiéri sú drevené v obložkových zárubniach – pôvodné obnovené. Vstupné dvere sú bezpečnostné. 
Dispozícia:
1NP – (130 m2) po vstupe je vstupná predsieň / veranda s veľkými oknami a jedna izba. Pri vstupe po pravej strane je kuchyňa a z nej po stranách vstup do izieb. Izby sú nepriechodné.                            Za nehnuteľnosťou sa nachádzaju ďalšie priestory, sklady (90 m2), ktoré majú natiahnutý odpad, vodu, nové potery, reperovaný priznaný drevený podhľad. Dve miestnosti sú už prerobené. Ďalšie si vyžadujú rekonštrukciu.
Základy: betónové bez podzemného podlažia, základové pásy s vodorovnou izoláciou
Stavebný materiál:  kombinácia - kameňa a tehly hr.550mm , vnútorné nosné steny - tehla 250mm, vnútorné priečky tehla - 125mm, stropné konštrukcie sú drevené, trámové.
Strecha: sedlová, s pálenou krytinou, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu ako sú prvky strechy, zvody a žľaby.                                                                                    Schody: železobetónové

Súčasťou nehnuteľnosti je záhrada so zelenou výsadbou okrasných aj ovocných stromov.
Kolaudácia: v roku 1970.
Pozemok: rovinatý pozemok o výmere 720 m2, zastavaná plocha 293m2.
Zariadenie: Dom sa predáva prázdny.
Parkovanie: vo dvore, pred domom
 

Financovanie: Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru.
Obhliadky: sú možné aj cez víkend!

KONTAKT:
Renáta Baltová MBA, RSc.
mobil: +421 915 849 207
e-mail: info@renatabaltova.sk
web: www.renatabaltova.sk

Realitná kancelária - Renáta Baltová je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Zabezpečíme vám kompletný prevod nehnuteľnosti, vrátane zmluvnej dokumentácie vypracovanej právnickou kanceláriou, bezpečný spôsob úhrady cez notársku úschovu, zápis do katastra, protokolárne odovzdanie nehnuteľnostia bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti interným hypotekárnym špecialistom.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Renáta Baltová – Renature s.r.o.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
805 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
17 m
Dĺžka pozemku:
49 m
Zastavaná plocha:
293 m2
Podlahová plocha:
130 m2
Skladová plocha:
110 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Rok výstavby:
1940
Rok poslednej rekonštrukcie:
2018
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1NP
Celková plocha:
830 m2
Orientácia:
juhovýchod
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Plyn - blízko pozemku:
áno
Kanalizácia - blízko pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Renáta Baltová MBA, RSc.

Renáta Baltová MBA, RSc.

Maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti